2017 Güz Dönemi Yatay Geçiş Yedek Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Dikkatine

Aşağıda  ismi bulunan adaylar 18-20 Eylül 2017 tarihleri arasında kayıtlarını yaptırabilirler.

Aşağıda ismi bulunmayan ancak 25 Ağustos 2017 tarihli yatay geçiş listesinin 2. ve 3. sırasında yedek olarak yer alan öğrencilerin ise geçiş hakkı durumları hakkında bilgi edinebilmeleri amacıyla 20 Eylül 2017 tarihinde Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosu ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

İŞLETME BÖLÜMÜ

Süleyman YAŞBAYIR      2 Sınıf

Kübra YELKAYA                3. Sınıf

ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ