Bütünleme Sınavları Hakkında Duyuru

Değerli öğrencilerimiz;2016-2017 Güz ve Bahar dönemi bütünleme başvuruları başlamıştır.

• Sınavına girmek isteyen öğrencilerin e-Akdeniz den girecekleri dersi süresinde seçmeleri gerekir.
  • 2016 – 2017 Güz Dönemi Bütünleme Sınavı Son Başvuru Tarihi: 04 Haziran 2017
  • 2016 – 2017 Bahar Dönemi Bütünleme Sınavı Son Başvuru Tarihi: 11 Haziran 2017
  • Güz Dönemi Bütünleme sınavına katılmak için dersi mutlaka “2016 – 2017 Güz Dönemi Bütünleme Başvurusu” bölümünden seçmelisiniz.
  • Bahar Dönemi Bütünleme sınavına katılmak için dersi mutlaka “2016 – 2017 Bahar Dönemi Bütünleme Başvurusu” bölümünden seçmelisiniz.
  • Bütünleme sınavına girilecek derslere başvuru mutlaka yukarıdaki tarihlere kadar yapılmalıdır. Bunun dışında kayıt alınmayacaktır.
  • Senatomuzun aldığı karar gereği bütünlemeye başvuran öğrencilerimiz sınava katılmadıkları takdirde Final notları geçerli olmayacak son not olarak sınava girmedi değerlendirmesi ile sonuç açıklanacaktır.

Başarılar dileriz.

Dekanlık

Tel: 0 242 310 1806 (Öğrenci İşleri Birimi)