Öğrencilerimize ders kayıtları ile ilgili önemli duyuru

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı bahar dönemi kayıt işlemleri öğrencilerimiz tarafından 02 Şubat 2018 mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir. Seçmeli ders alan öğrencilerin seçtikleri derslerin açılıp açılmadığını kontrol etmeleri, açılmayan dersleri seçen öğrencilerin danışmanları ile irtibata geçerek gerekli değişikliği yapmaları gerekmektedir.

Not: Yeni otomasyon sistemine geçilmesi nedeniyle sistemden kaynaklanabilecek mağduriyetlere karşı kayıt işlemlerinin tamamlanması sonrasında öğrencilerimizin kayıt işlemlerinin otomasyon çıktılarını saklamaları tavsiye edilmektedir.