TEK DERS SINAV DUYURUSU

Mezuniyetleri için devam ve/veya uygulama şartlarını yerine getirmiş ancak Tek Ders Sınavından aldığı nota göre mezun olma durumunda olan öğrencilerimizin Tek Ders Sınav tarihi 7 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 12.00 olarak belirlenmiştir. Sınavlar Öğretim Üyelerinin odaları ya da belirleyeceği dersliklerde yapılacaktır.

Tek Ders Sınavına girecek öğrencilerimizin 6 Şubat 2018 Salı günü mesai bitimine kadar dilekçe ile Fakültemiz Öğrenci İşlerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

İİBF DEKANLIĞI