17. ANSİAD GİRİŞİMCİLİK GÜNLERİ

ANSİAD GİRİŞİMCİLİK GÜNLERİ  “Tecrübe Paylaşımı” etkinlikleri kapsamında 07 Mart 2019 tarihinde Fakültemizde Titiz Agro Group A.Ş. firma sahibi Sayın Dr. K. Savaş TİTİZ’i ağırladık. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdikleri etkinlikte, Sayın Titiz girişimcilik hikayesini anlatmanın yanısıra uzun iş tecrübesinden çıkardığı hayat derslerini de öğrencilerimizle paylaşmıştır. Etkinlik Dekanımız Sayın Ahmet Uzun‘un sunduğu Teşekkür Belgesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son bulmuştur.