Vizyon, Misyon ve Kalite Politikası

Vizyon

Araştırma, eğitim-öğretim hizmetleri ve toplumsal katkı ile ulusal ve uluslararası düzeyde tanınırlık kazanmış yenilikçi ve sürekli öğrenen bir fakülte olmaktır.

Misyon

Ekonomi, siyasal bilimler, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanlarında, ulusal ve uluslararası nitelik ve ölçekte bilimsel üretim yapmak; girişimciliği, yenilikçiliği, öğrenci ve öğretim üyelerinin hareketliliğini destekleyen yüksek nitelikli program ve faaliyetlerle akademik dünya ile bütünleşmiş eğitim vermek; eğitim, araştırma ve hizmet yoluyla topluma katkı sağlamaktır.

Kalite Politikası

İç ve dış paydaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, eğitim, araştırma ve hizmet süreçlerimizi sürekli iyileştirerek, ulusal ve uluslararası tanınırlığı olan, yenilikçi ve topluma katkı sağlayan bir fakülte haline gelmektir.

Eklenme tarihi :20.01.2023 14:44:27
Son güncelleme : 13.03.2023 16:07:55