Afrin Şehitlerimiz için Ağaç Dikme Töreni

Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri tarafından Afrin şehitlerimiz için düzenlenen ağaç dikme törenine Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin BÖCEK, İİBF Dekanı Prof.Dr. Ahmet UZUN, Prof.Dr. Burcu DEMİREL ve Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Mustafa ÖZTÜRK katılmıştır.

Ekonomi, siyasal bilimler, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanlarında, evrensel nitelik ve ölçekte bilimsel üretim yapmak; öğrenci ve öğretim üyelerinin ulusal/uluslararası hareketliliğini destekleyen yüksek nitelikli program ve faaliyetlerle akademik dünya ile bütünleşmiş eğitim vermek; eğitim, araştırma ve hizmet yoluyla topluma katkı sağlamaktır.

Araştırma, eğitim-öğretim hizmetleri ve toplumsal katkı ile evrensel düzeyde tanınırlık kazanmış yenilikçi ve sürekli öğrenen bir fakülte olmaktır.

Tel: 0 242 310 1806 / 1810 / 1883 (Öğrenci İşleri Birimi) - - iibfogrenci@akdeniz.edu.tr -- e-posta adresi üzerinden fakültemize ulaşabilirsiniz.