Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu tarafından organize edilen etkinlik

İşletme bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Burcu Demirel’in akademik danışmanlık yaptığı Girişimcilik ve Kariyer Topluluğunun 28 Kasım 2017 Salı günü saat 15.00’de düzenlemiş olduğu etkinliğe Murat Özyeğin ve Yeşim Sümerkan Toraman katılmıştır.

Ekonomi, siyasal bilimler, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanlarında, evrensel nitelik ve ölçekte bilimsel üretim yapmak; öğrenci ve öğretim üyelerinin ulusal/uluslararası hareketliliğini destekleyen yüksek nitelikli program ve faaliyetlerle akademik dünya ile bütünleşmiş eğitim vermek; eğitim, araştırma ve hizmet yoluyla topluma katkı sağlamaktır.

Araştırma, eğitim-öğretim hizmetleri ve toplumsal katkı ile evrensel düzeyde tanınırlık kazanmış yenilikçi ve sürekli öğrenen bir fakülte olmaktır.

Tel: 0 242 310 1806 / 1810 / 1883 (Öğrenci İşleri Birimi) - - iibfogrenci@akdeniz.edu.tr -- e-posta adresi üzerinden fakültemize ulaşabilirsiniz.