Ders Eşleştirmeleri Hakkında Önemli Duyuru!

Ders eşleştirmesi yapacak öğrencilerin (Yatay, Dikey ve Önceki Eğitim) , eşleştirme başvurularını tamamlamak üzere en geç 23 Eylül Cuma saat 12:00’ye kadar danışmanları ile görüşmeleri gerekiyor.

Danışmanları ile görüşmeden ders kaydı yapmış yatay, dikey ve önceki eğitiminden eşleştirme isteyen öğrencilerin yapmış oldukları kayıtları kontrol etmek için danışmanlarına  en geç 23 Eylül Cuma saat 12:00’ye kadar başvurmaları gerekmektedir.

Tel: 0 242 310 1806 (Öğrenci İşleri Birimi)