Ders Kayıt Duyurusu
Fakültemiz Öğrencilerinin Dikkatine!

24.12.2019 tarihli Yönetim Kurulu Kararı uyarınca 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde seçmeli bir dersin açılabilmesi için kayıt yaptıran öğrenci sayısının, örgün öğretimde en az 25, ikinci öğretimde ise 40 olması gerekmektedir.
Bu nedenle, öğrencilerin seçmeli ders kayıtlarını takip etmeleri, seçilen derslerin kontenjanlarının yeterli olup olmadığına bakmaları, yetersiz olması durumunda danışman öğretim üyeleriyle  ile irtibata geçilip gerekli değişiklikleri yapmaları önem arz etmektedir. Danışmanıyla süresi içinde irtibata geçmeyen ve seçtiği dersi kontenjan nedeniyle açılmayan öğrenciler, danışmanlar tarafından kontenjan sorunu olmayan uygun derslere aktarılacaktır. Öğrencilerimiz ekle-sil haftasında açılan seçmeli dersler arasında değişiklik yapabileceklerdir. Ekle-sil haftasında yeni ders ekleme kesinlikle yapılmayacaktır. Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için kayıt kesinleştirdikten sonra bir çıktı alıp saklamaları önerilmektedir.
Önemle duyurulur.

İİBF DEKANLIK

Ekonomi, siyasal bilimler, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanlarında, evrensel nitelik ve ölçekte bilimsel üretim yapmak; öğrenci ve öğretim üyelerinin ulusal/uluslararası hareketliliğini destekleyen yüksek nitelikli program ve faaliyetlerle akademik dünya ile bütünleşmiş eğitim vermek; eğitim, araştırma ve hizmet yoluyla topluma katkı sağlamaktır.

Araştırma, eğitim-öğretim hizmetleri ve toplumsal katkı ile evrensel düzeyde tanınırlık kazanmış yenilikçi ve sürekli öğrenen bir fakülte olmaktır.