Ders Kayıt ve Ekle-Sil ile ilgili duyuru

Sevgili Öğrenciler,

4-8 Şubat 2019 tarihleri arasındaki ders seçim haftasında ders kayıt işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir. 8 Şubat mesai bitiminde Seminer ve Araştırma-Yöntemleri dışındaki seçmeli derslerde 15 öğrenci mevcudiyetini sağlayamayan dersler kapatılacaktır. Dolayısıyla 11–15 Şubat 2019  tarihleri arasında seçtiğiniz dersleri yeniden kontrol ederek ekle sil ile ilgili işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.  Öğrencilerimizin bu konuyla ilgili  dilekçeleri sonraki haftalarda işleme alınmayacaktır.

Not: Seçmeli ders alan öğrencilerin seçtikleri derslerin açılıp açılmadığını kontrol etmeleri, açılmayan dersleri seçen öğrencilerin danışmanları ile irtibata geçerek onaylarıyla birlikte gerekli değişikliği yapmaları gerekmektedir. Seçtiğiniz ders listesinin bir çıktısını saklı tutmanızı tavsiye ederiz.

2018-2019 Bahar Yarıyılında başarılar dileriz.

İİBF DEKANLIK