Fakültemiz 2020-2021 Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim Duyurusu
1. Güz Döneminde tüm dersler uzaktan eğitim yoluyla online olarak Microsoft Teams programı kullanılarak yapılacaktır.

2. Tüm dersler, ders programlarında belirtilen gün ve saatte gerçekleştirilecektir. Dersler kayıt altına alınacağı için, öğrencilerin daha sonra dersi izlemesi mümkün olabilecektir. Ders kayıtlarından sonra her ders için Teams üzerinden sınıflar oluşturulacaktır.

3. Ders programları ders kayıtlarından önce bölümlerin web sayfasında ilan edilecektir.

4. Microsoft Teams programı üzerinden öğrencilerimizin dersleri takip edebilmesi için kayıt sırasında oluşturulan @akdeniz.edu.tr uzantılı mail adreslerinin kullanması gerekmektedir. Yeni kayıt yaptıran ve hesabı aktive olmamış öğrencilerimiz için kullanıcı hesabı aktivasyon başvurusu  http://ekampus.akdeniz.edu.tr/   adresi üzerinden yapılabilir.

5. Microsoft Teams programı kullanımı ile ilgili gerekli bilgilendirmeler Üniversitemiz tarafından yapılacaktır ve Fakültemizin web sitesinde de duyurulacaktır.

6. Güz yarıyılında yürütülen tüm derslerin sınavlarının online olarak yapılması planlanmaktadır. Bu konuda gerekli duyuru ve bilgilendirmeler yapılacaktır.

Ekonomi, siyasal bilimler, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanlarında, evrensel nitelik ve ölçekte bilimsel üretim yapmak; öğrenci ve öğretim üyelerinin ulusal/uluslararası hareketliliğini destekleyen yüksek nitelikli program ve faaliyetlerle akademik dünya ile bütünleşmiş eğitim vermek; eğitim, araştırma ve hizmet yoluyla topluma katkı sağlamaktır.

Araştırma, eğitim-öğretim hizmetleri ve toplumsal katkı ile evrensel düzeyde tanınırlık kazanmış yenilikçi ve sürekli öğrenen bir fakülte olmaktır.

Tel: 0 242 310 1806 / 1810 / 1883 (Öğrenci İşleri Birimi) - - iibfogrenci@akdeniz.edu.tr -- e-posta adresi üzerinden fakültemize ulaşabilirsiniz.