Fakültemiz bünyesinde düzenlenen 30.Vergi Haftası paneli bu yıl da öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

30. Vergi Haftası sebebiyle fakültemizde Vergide Dijital Dönüşüm temalı bir panel düzenlendi. Moderatörlüğünü dekan yardımcısı Prof. Dr. Hale BALSEVEN’in yapmış olduğu panele T.C Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi grup başkanı sayın Abdullah ALTINÖRS, Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Sayın Emre GÖK ve Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı Gelir Uzman Yardımcısı olarak Sayın Uğur TAT katılmışlardır. Panelde vergisel sorunlara dönük son dönem gelişmeler değerlendirilirken,öğrencilere kariyer imkanları hakkında bilgilendirme de yapılmıştır. Ayrıca vergi bilinci, gelir idaresi başkanlığının organizasyon yapısı, mükellef odaklı gelir idaresi, vergiye gönüllü uyum, vergi tabanın genişletilmesi, vergilerde karşılıklılık aranması, vergide dijital dönüşüm altyapısının kurulması ve Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından sunulan elektronik hizmetler (e-arşiv, e-defter, e-fatura, e-beyanname) gibi konularında son gelişmeleri öğrencilerimizle paylaşmıştır. Panel öğrenciler ve diğer katılımcılardan gelen soruların ardından tamamlanmıştır.