Fakültemiz Kalite Belgesini Yeniledi

28 Haziran 2019 Cuma günü TSE Akdeniz Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2. Gözetim Tetkiki  sonucunda, Fakültemiz için TS En ISO 9001:2015 Kalite Belgesi’nin geçerliliği sağlanmıştır.

2. Gözetim Tetkikine, TSE Akdeniz Bölge Koordinatörü Sayın Hasan DEMİRTAŞ, TSE Denetçisi Sayın Ahmet ERYURT, TSE Tetkikçisi Sayın Cemalettin KARAKUŞ ve Üniversitemiz Kurumsal Gelişim ve Kalite Koordinatörlüğü Ekibi katılmıştır.

Kalite çalışmaları boyunca katkı sağlayan Üniversitemiz ve Fakültemiz kalite ekibine, akademik ve idari personelimize emekleri için teşekkür ederiz.

DEKANLIK