Güncel gelişmeler ışığında Türkiye-AB İlişkileri Konferansı yapılmıştır.

Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri ile ilgili 6 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 15.30’da Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda,  “Güncel gelişmeler ışığında Türkiye-AB İlişkileri Konferansı” gerçekleştirilmiştir.

Akvam tarafından organize edilen konferansa büyükelçi H.Avni AKSOY katılmıştır.
Akvam müdürü aynı zamanda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı
Yrd.Doç.Dr. Mustafa ÖZTÜRK tarafından kendisine plaket verilmiştir.

Tel: 0 242 310 1806 (Öğrenci İşleri Birimi)