Kariyer Merkezi Duyurusu

Üniversitemiz bünyesinde; üniversitemiz öğrencileri ile iş dünyası arasında verimli bir iletişim sağlamak, sektör temsilcileri ile öğrencilerimizi kariyer fuarları ve kariyer eğitimleri içeriği ile buluşturmak, öğrencilerimize ve mezunlarımıza yönelik iş ve staj imkanlarını arttırmak, kariyer danışmanlığı alanında öğrencilerimize ve mezunlarımıza hizmet vermek, ilgili alanda projeler hazırlamak ve öğrencilerimiz ile mezunlarımıza kariyer eğitimleri düzenlemek amaçları ile “Kariyer Merkezi” kurulmuştur.

İletişim Bilgileri:

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Koordinatörü: Prof. Dr. Burcu DEMİREL

Web Adresi: www.kariyermerkezi.akdeniz.edu.tr E-mail Adresi: kariyermerkezi@akdeniz.edu.tr Tel: (0242) 310 15 12