KENT EKONOMİSİ SEMPOZYUMU HAZIRLIK TOPLANTISI
İİBF öncülüğünde gerçekleştirilmesi planlanan KENT  EKONOMİSİ SEMPOZYUMU için hazırlık toplantısı 1.2.2018 tarihinde İİBF A Blok’ta resmi ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.
Valilik, Antalya Vergi Dairesi, Büyükşehir Belediyesi,İl Ticaret Müdürlüğü, Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, Serbest Bölge Müdürlüğü, BAKA, TUİK, ASBAŞ, ATSO, Antalya Organize Sanayi, Ziraat Odası, YÖRSİAD, Şehir Plancıları Odası, Mali Müşavirler Odası, ANSİAD, Kent Konseyi, Genç İş Adamları Derneği ve Mali Müşavirler Odası temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen ilk toplantıda, sempozyum programı, takvimi, İİBF ile şehir ekonomisine yön veren kuruluşlar arasında ortaklaşa yapılabilecek faaliyetler konusunda görüş alışverişinde bulunulmuştur.