Konferans Duyurusu

06 Mart 2017 Pazartesi günü saat 10:00’da Yavuz Tekelioğlu Konferans Salonunda Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilecektir. Eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimize, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Sertifikası verilmekte ve böylece öğrencilerimizin Ar-Ge, yenilik ve teknolojik girişimcilik alanlarında sağlanan kamu desteklerinden yararlanmalarına katkı sağlanmaktadır.

Konferansa tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Tel: 0 242 310 1806 (Öğrenci İşleri Birimi)