Özel Eller Güzel Eserler Sergisi

18.12.2019 tarihinde Fakültemizin Kepez Özel Eğitim Uygulama Okulu.ile birlikte düzenlediği etkinlik kapsamında öğretim üyelerinin ve öğrencilerinin katılımı ile “Özel Eller Güzel Eserler Sergisi” açılmış öğrencilerinin hazırladığı resim, heykel, seramik ve el sanatları çalışmaları fakültemizde sergilenmiştir. Programda özel öğrenciler ve üniversitemiz halk oyunları topluluğu öğrencilerinin zeybek gösterisi ve Hint dansları gösterisi gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik İİBF konferans salonunda yapılan özel ders ve biniş töreni ile devam etmiştir. Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Burcu Demirel ve Kepez özel eğitim uygulama okulu müdürü Gökmen Güler tarafından yapılan açılış konuşmaları ardından, Prof.Dr. Mustafa Yıldıran özel öğrencilerimize “İktisadın Toplum Hayatı İçin Önemi” konulu dersin sunumunu yapmıştır. Öğrencilere binişlerinin giydirilmesinin ardından etkinlik İİBF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Uzun’un konuşması ile tamamlanmıştır.

Ekonomi, siyasal bilimler, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanlarında, evrensel nitelik ve ölçekte bilimsel üretim yapmak; öğrenci ve öğretim üyelerinin ulusal/uluslararası hareketliliğini destekleyen yüksek nitelikli program ve faaliyetlerle akademik dünya ile bütünleşmiş eğitim vermek; eğitim, araştırma ve hizmet yoluyla topluma katkı sağlamaktır.

Araştırma, eğitim-öğretim hizmetleri ve toplumsal katkı ile evrensel düzeyde tanınırlık kazanmış yenilikçi ve sürekli öğrenen bir fakülte olmaktır.