Fakültemiz öğretim üyesinin önemli başarısı
Fakültemiz Maliye Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Can Tansel Tuğcu Stanford Üniversitesi tarafından çeşitli bilimsel kriterler kullanılarak oluşturulan ve PLOS Biology dergisinde yayımlanan “2019 yılı En Etkili Bilim İnsanları” listesinde %2’lik dilime girme başarısı göstermiştir. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
İlgili çalışma ve eklerine aşağıdaki linklerden ulaşılabilir:
Çalışma:
Ekler:
Not: Söz konusu sıralama S7 numaralı Tabloda yer almaktadır.

Ekonomi, siyasal bilimler, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanlarında, evrensel nitelik ve ölçekte bilimsel üretim yapmak; öğrenci ve öğretim üyelerinin ulusal/uluslararası hareketliliğini destekleyen yüksek nitelikli program ve faaliyetlerle akademik dünya ile bütünleşmiş eğitim vermek; eğitim, araştırma ve hizmet yoluyla topluma katkı sağlamaktır.

Araştırma, eğitim-öğretim hizmetleri ve toplumsal katkı ile evrensel düzeyde tanınırlık kazanmış yenilikçi ve sürekli öğrenen bir fakülte olmaktır.

Tel: 0 242 310 1806 / 1810 / 1883 (Öğrenci İşleri Birimi) - - iibfogrenci@akdeniz.edu.tr -- e-posta adresi üzerinden fakültemize ulaşabilirsiniz.