Sınava İtiraz ve Mazeret Sınav Başvurusu

Covid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 Bahar döneminde çevirimiçi gerçekleştirilen eğitim ve sınav hizmetlerimizin yanı sıra öğrencilerimiz, “MAZERET SINAVI” ve “SINAV İTİRAZI” başvuru işlemleri de çevirimiçi  olarak yapılabilecektir.

Mazeret sınavı başvurusu;

sinavislem.akdeniz.edu.tr/mazeretsinavi.aspx adresindeki sayfada Öğrenci Numarası ve OBS şifresi girilerek gerçekleştirilecektir. Bu sayfada öğrencilerden mazeretini gösteren bir de kanıtlayıcı evrak istenmektedir.

Her iki başvuruda da kontrol amaçlı bir bilgilendirme e-postası öğrencilere gönderilecektir.

Mazeret sınavı son başvuru tarihi 24 Mayıs 2020

Ara Sınav notuna itirazın son günü 08 Haziran 2020

Ekonomi, siyasal bilimler, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanlarında, evrensel nitelik ve ölçekte bilimsel üretim yapmak; öğrenci ve öğretim üyelerinin ulusal/uluslararası hareketliliğini destekleyen yüksek nitelikli program ve faaliyetlerle akademik dünya ile bütünleşmiş eğitim vermek; eğitim, araştırma ve hizmet yoluyla topluma katkı sağlamaktır.

Araştırma, eğitim-öğretim hizmetleri ve toplumsal katkı ile evrensel düzeyde tanınırlık kazanmış yenilikçi ve sürekli öğrenen bir fakülte olmaktır.

Tel: 0 242 310 1806 / 1810 / 1883 (Öğrenci İşleri Birimi) - - iibfogrenci@akdeniz.edu.tr -- e-posta adresi üzerinden fakültemize ulaşabilirsiniz.