Staj Duyurusu

Değerli Öğrenciler,

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Lisans Eğitimi Yapan Programlar İçin Birim İçi/Dışı Uygulama Yönergesi’nde belirtilen ilke ve esaslar dahilinde Fakültemizde isteğe bağlı staj uygulamasının kapsamı genişletilmiştir.

Yeni uygulamaya göre 2. ve 3. Sınıflarda bulunan öğrenciler, yaz döneminde 40 iş günü süreyle isteğe bağlı staj yapabileceklerdir.

Aşağıda belirtilen bölüm staj koordinatörlerinizle temasa geçerek konu ve süreçle ilgili bilgiler alabilirsiniz.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ KOORDİNATÖRLERİ

BİRİMLER STAJ KORDİNATORÜ
İktisat Bölümü Arş.Gör. Hüsnü Can DURAL
İşletme Bölümü Arş. Gör. Sibel DOĞANAY