Tek Ders Sınav Duyurusu

Mezuniyetleri için devam ve/veya uygulama şartlarını yerine getirmiş ancak Tek Ders Sınavından aldığı nota göre mezun olma durumunda olan öğrencilerimizin Tek Ders Sınav tarihi 26 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 14.00 olarak belirlenmiştir.

Tek Ders Sınavına başvuru yapacak  öğrencilerimizin 24 Eylül 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Tek Ders Sınavı Başvuru Formunu doldurup, Danışman ve Bölüm Başkanının imzaları tamamlanınca  Fakültemiz Öğrenci İşlerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

56557139.FR.06 Tek Ders Sınavı Başvuru Formu