Tek Ders Sınav Duyurusu

14-25 Temmuz tarihleri arasında öğrenci işleri daire başkanlığının sitesinde yayınlanan link üzerinden tek ders sınav başvuruları yapılabilecektir. Tek ders sınavları 29 Temmuz 2021 tarihinde online olarak yapılacaktır.

Akdeniz Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın web sitesi için tıklayınız.

Ekonomi, siyasal bilimler, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanlarında, evrensel nitelik ve ölçekte bilimsel üretim yapmak; öğrenci ve öğretim üyelerinin ulusal/uluslararası hareketliliğini destekleyen yüksek nitelikli program ve faaliyetlerle akademik dünya ile bütünleşmiş eğitim vermek; eğitim, araştırma ve hizmet yoluyla topluma katkı sağlamaktır.

Araştırma, eğitim-öğretim hizmetleri ve toplumsal katkı ile evrensel düzeyde tanınırlık kazanmış yenilikçi ve sürekli öğrenen bir fakülte olmaktır.

Tel: 0 242 310 1806 / 1810 / 1883 (Öğrenci İşleri Birimi) - - iibfogrenci@akdeniz.edu.tr -- e-posta adresi üzerinden fakültemize ulaşabilirsiniz.