TEK DERS (ÜÇ DERS) SINAV DUYURUSU

2019-2020 Bahar Yarıyılı Sonunda yapılacak olan Tek Ders (Üç Ders) Sınav Takvimi aşağıda belirtilmiş olup, başvurular http://tekders.akdeniz.edu.tr/YeniBasvuru.aspx adresinden online olarak yapılacaktır.

Sınavlara katılmak için 4. Sınıf öğrencisi olmak ve mezun olmak için en fazla 3 dersinin kalmış olması gerekmektedir. Sınavdan 60 ve üzeri puan alan öğrenci başarılı sayılacaktır. Koşullu (DC,DD) dersi bulunan öğrenciler sınav notlarının değerlendirilmesinden sonra gerekli şartları sağlıyorsa mezun olabileceklerdir.

Bahar yarıyılı Tek Ders (Üç Ders) Sınav başvuru tarihleri  : 17 – 21 Ağustos 2020

Bahar Yarıyılı Tek Ders (Üç Ders) Sınav Tarihleri                  : 24 – 28 Ağustos 2020

Sınav Sonuçlarının OBS’ ye girilmesinin son günü              :  01 Eylül 2020

Ekonomi, siyasal bilimler, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanlarında, evrensel nitelik ve ölçekte bilimsel üretim yapmak; öğrenci ve öğretim üyelerinin ulusal/uluslararası hareketliliğini destekleyen yüksek nitelikli program ve faaliyetlerle akademik dünya ile bütünleşmiş eğitim vermek; eğitim, araştırma ve hizmet yoluyla topluma katkı sağlamaktır.

Araştırma, eğitim-öğretim hizmetleri ve toplumsal katkı ile evrensel düzeyde tanınırlık kazanmış yenilikçi ve sürekli öğrenen bir fakülte olmaktır.

Tel: 0 242 310 1806 / 1810 / 1883 (Öğrenci İşleri Birimi) - - iibfogrenci@akdeniz.edu.tr -- e-posta adresi üzerinden fakültemize ulaşabilirsiniz.