Yatay Geçiş Duyurusu

2019-2020 eğitim öğretim yılı güz döneminde Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen

Öğrencilerin Dikkatine

ÖNEMLİ

Yatay geçiş başvurusu yapan adayların muafiyet durumlarına göre hangi sınıfa kayıt olacakları  Üniversitemiz Ders İşlemleri Sınav, Başarı ve Değerlendirme Yönergesi’ nin  7. Maddesi / 2)/b gereği muaf olunan derslerin kredilerine göre belirlenecektir. Dolayısıyla öğrencilerin AKTS durumuna göre başvuru yaptıkları sınıftan başka bir sınıfa da yerleştirilmeleri mümkün olabilmektedir. Konu hakkındaki duyurulara http://oidb.akdeniz.edu.tr/yatay-gecis-duyurusu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Kayıt Tarihleri

Asıl Adayların Kayıt Tarihleri   09-13 Eylül 2019

Yedek Adayların Kayıt Tarihleri  16 -20 Eylül 2019

İstenilen Evraklar

1. Nüfus cüzdanı fotokopisi

2. Vesikalık fotoğraf (2 adet)

3. Kayıtlı olduğu Fakülteden Yatay geçiş yapmasında engel bulunmadığını gösterir belge

Kayıt Yeri

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci İşleri

Not:  Belirtilen tarihlerde, mesai saatleri içerisinde  kaydını yaptırmayan Asıl ve Yedek adaylar kayıt haklarını kaybetmiş olacaktır.

Sorunlarınız için iibfogrenci@akdeniz.edu.tr adresine elektronik posta göndermeniz durumunda, talebiniz değerlendirilecek ve bilgilendirme yapılacaktır.