Yatay Geçiş Kayıt Duyurusu

YATAY GEÇİŞ KESİN KAYIT DUYURUSU

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

– Not Çizelgesi (Transkript) – Onaylı

– Disiplin Ceza Belgesi (transkriptte yazıyorsa ayrıca bir belgeye gerek yoktur)

– Öğrenci Belgesi – Onaylı veya e-devletten

– İkinci öğretimden örgüne geçenler için % 10’a girdiğine dair belge

– ÖSYM yerleştirme belge örneği

– Kimlik fotokopisi

– Fotoğraf (2 adet)

YATAY GEÇİŞ KAYIT TARİHLERİ

Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerin Kesin Kayıt Tarihleri                     28 Eylül-02 Ekim 2020

Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Yedek Adayların Kesin Kayıt Tarihleri              05-09 Ekim 2020

Yatay geçiş başvurusu kabul edilen öğrencilerin, kayıt için gerekli belgelerinin asıllarını posta yolu ile göndermesi  veya şahsen başvurması gerekmektedir. 02 Ekim 2020 tarihinden sonra  Dekanlığımıza ulaşan evraklar dikkate alınmayacaktır. Postada yaşanabilecek gecikmelerden öğrenci sorumludur.

Ekonomi, siyasal bilimler, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanlarında, evrensel nitelik ve ölçekte bilimsel üretim yapmak; öğrenci ve öğretim üyelerinin ulusal/uluslararası hareketliliğini destekleyen yüksek nitelikli program ve faaliyetlerle akademik dünya ile bütünleşmiş eğitim vermek; eğitim, araştırma ve hizmet yoluyla topluma katkı sağlamaktır.

Araştırma, eğitim-öğretim hizmetleri ve toplumsal katkı ile evrensel düzeyde tanınırlık kazanmış yenilikçi ve sürekli öğrenen bir fakülte olmaktır.

Tel: 0 242 310 1806 / 1810 / 1883 (Öğrenci İşleri Birimi) - - iibfogrenci@akdeniz.edu.tr -- e-posta adresi üzerinden fakültemize ulaşabilirsiniz.