Atatürk Resmi
İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Duyurusu

★ Üniversitemize 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında; Ön Lisans, Lisans diploma programlarına Kurum İçi, Kurumlararası ve Yurt dışı Yatay Geçiş, Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) ile Şiddet Olayları ve İnsani Kriz Nedeni (Ek Madde-2) başvuru yapacak öğrencilerden aranacak koşullar ve istenilen belgeler, başvuru ve değerlendirme tarihleri ve kontenjanlar aşağıdaki linkte yayımlanmıştır.

★ Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin Üniversitemize gelmelerine gerek yoktur. Başvurular elektronik ortamda (on-line) olarak yapılacak olup; Posta, e-posta, kargo veya şahsen başvuru kabul edilmeyecektir. Yatay geçiş başvurusu kabul edilen öğrencilerin, kayıt için gerekli belgelerinin asıllarını kayıt tarihlerinde ilgili Birimlerine bizzat teslim etmeleri gerekmektedir. (Herhangi bir değişiklik olması durumunda duyurulacaktır.)

★★ Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Eklenme tarihi : 2022-08-01 14:23:44
Son güncelleme : 2022-08-01 14:24:44