Antalya İş Kulübü Eğitimi Hakkında

Antalya İş kulübünde iş ve meslek danışmanları tarafından hangi yollarla iş arayabileceğiniz, iyi bir özgeçmişin nasıl hazırlanacağı, iş görüşmelerinde nasıl davranmanız gerektiği ve etkili iletişim teknikleri gibi birçok konuda eğitimler verilmektedir. Bu eğitimler ücretsiz olmakla birlikte eğitime katılan kişilere katılım belgesi verilmektedir.

Antalya İş Kulübü’nün 27 Ekim 2023 günü Fakültemizde düzenleyeceği eğitime katılmak isteyen 3. ve 4. sınıf öğrencileri aşağıdaki link üzerinden 22 Ekim 2023 tarihine kadar başvuru yapabilirler.

Eğitim Başvuru Linki: https://forms.gle/jtoDp3PEZBMdzgaC7

Önemli Notlar:

- Eğitime katılabilmek için İŞKUR’a kaydolmak gerekmektedir. İŞKUR’a kaydolmak için tıklayınız.

- Eğitimler 20-25 kişilik gruplar halinde yapılacaktır. Başvuru sayısına göre birden fazla grup oluşturulabilir. Eğitim saat ve yeri, başvuru durumu dikkate alınarak daha sonra ilan edilecektir.

iskur-brosur.jpg

Eklenme tarihi: 28.09.2023 09:15:14